Allmänna villkor

Allmänna villkor
Baby Viking är en produkt med hållbarhet i fokus vars innovativa design är skapad för att underlätta vardagen för nyblivna föräldrar i flera år framåt.Vårt största mål är att alla våra kunder skall vara 100% nöjda.Vi på Baby Viking vet att en förälders främsta prioritet är att ta hand om sitt barn och ge hen de bästa förutsättningar i starten på sitt unga liv. Därför är vi stolta över att kunna säga att Baby Viking är 100% fri från BPA. 
 
Baby Vikings flaskvärmare är dessutom av rostfritt stål med polypropylenkropp och silikontätningar. Baby Viking är skapad utifrån varje förälders främsta prioritet – att kunna ge ditt barn bäst möjliga förutsättningar för en hälsosam och näringsrik kost vart än ni befinner er.Nyblivna föräldrar har många val att ta ställning till när det gäller babyutrustning och det kan vara tidskrävande att avgöra vilket av alla alternativ som är bäst för dig och barnet.När det gäller flaskvärmare hoppas vi att vi gjort processen lättare för dig genom den information som vi har beskrivit ovan. Vårt mål är att se till att du får en glad, belåtet barn som inte är hungrig. Med Baby Viking spelar det ingen roll vart du befinner dig!

Allmänna Villkor,Vill du veta mer om oss och våra allmänna villkor?

Ni hittar de nedan!

Returer

 
Våran standard retur policy varar i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan ditt köp så kan vi vanligtvis inte göra en retur eller återbetalning. 

För att din retur skall godkännas, så måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Den måste också vara i sin originalförpackning. 

Det finns vissa situationer där vi ej betalar ut hela köpesumman vid retur. (Om godkänd) 

 • Om produkten ej returneras i sin originalförpackning, är skadad, eller saknar delar på grund av orsaker vi inte påverkat. 
 • En retur som registreras 14 dagar efter ditt köp. 
  Retur Processen:
 • Mejla oss på [email protected] och meddela att du gör en retur och ange följande uppgifter:
  Ordernummer
  Kundnamn
  E-post som köpet registrerades på
  Orsak till retur
  Namn på produkter du vill returnera
  Vi ger dig vidare instruktioner i vårt mejlsvar. Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden. Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av Baby Viking inom 14 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits och godkänts.

När vi har mottagit och inspekterat din retur så mailar vi tillbaka om din återbetalning är godkänd eller ej. 
Om din retur är godkänd så gör vi en återbetalning till bankkortet som användes vid ditt köp. 

Om du inte fått din återbetalning, var vänligen kolla ditt bankkonto igen. Det kan ta lite tid innan din återbetalning har registrerats. Har det gått 2 veckor och du fortfarande inte har fått den, vänligen kontakta oss här

Vi gör endast byten av din produkt inom 14 dagar efter ditt köp om den inte funkar eller är trasig. Om du vill byta din vara mot en ny likadan så vänligen kontakta oss här

Du ansvarar själv för frakten. Fraktkostnader är ej något vi kan göra en återbetalning på. Om du mottager en återbetalning så tar vi bort kostnaden för frakt på summan. För att vara på den säkra sidan så rekommenderar vi att du använder dig av spårbar försändelse när du skickar tillbaka din vara till oss. Vi kan inte garantera att vi mottager din retur annars.  

Har du ytterliggare funderingar? Kontakta oss via Facebook.

För Baby Viking  är personlig integritet viktigt.Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.
Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?
Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen.Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.För att förhindra otillbörlig åtkomst, spridning och förändring av dina personuppgifter är de sparade i databaser som är skyddade genom behörighetsstyrning och brandvägg.Baby Viking lämnar bara ut dina personuppgifter till nödvändiga samarbetspartners för att fullfölja de avtal vi har med dig, t ex till transportbolag för leverans av varor du beställt eller till vår betalpartner för utfärdande av faktura.

Baby Viking behandlar dina personuppgifter i olika kontexter:
– då ett köpeavtal ingås
Vid ett köpeavtal behandlas dina personuppgifter för att vi ska kunna leverera din beställda vara eller tjänst, hantera betalning av din beställning samt hantera reklamations- och garantiärenden avseende köpt produkt eller tjänst.
– för att kunna hantera kundtjänstärenden
Vid kontakt med vår kundtjänst kan personuppgifter komma att behandlas för att besvara förfrågningar, utreda klagomål/reklamationer och supportärenden, säkerställa kundens identitet. I dessa fall anser vi att det finns ett berättigat intresse från Baby Viking :s sida att hantera dina personuppgifter för att kunna hjälpa dig.
– för att kunna fullgöra våra rättsliga förpliktelser avseende produktsäkerhet
För att Baby Viking  ska kunna fullgöra vår rättsliga förpliktelse i samband med produktåterkallelser och produktlarm hanteras personuppgifter.
– för att kunna marknadsföra produkter och tjänster
Personuppgifter behandlas för att kunna marknadsföra Baby Viking :s varor och tjänster genom produktrekommendationer, direktmarknadsföring via e-post, sms, sociala medier eller andra liknande elektroniska kanaler samt via post. Personuppgifter behandlas även för att utföra kampanjer och erbjudanden till alla kunder eller ett visst kundsegment. Självklart kan du när helst du så önskar avregistrera dig så att du inte längre erhåller riktad marknadsföring från oss.
– för att skicka servicemail
För att förbättra din kundupplevelse så skickar vi ibland ut ett servicemail. Ett exempel på det är när du har lagt varor i varukorgen och lagt in dina uppgifter – men valt att inte avsluta ditt köp. I dessa fall utgår ett servicemail från Baby Viking som avser att påminna dig om din påbörjade beställning. Om du vill avbryta servicemail vid oavslutade beställningar så kan du avanmäla dig direkt via länken i slutet av mejlet eller skriva till oss på [email protected]
– för att upptäcka eller förebygga bedrägerier eller andra säkerhetsfrågor
Vår webshop www.babyviking.se använder en teknisk lösning som uppfyller GDPR:s krav både när det gäller säkerhet och uppfyllandet av de registrerades rättigheter.

Du som ägare av personuppgifter har rätt till att:

• få tillgångar till sina personuppgifter
• få felaktiga uppgifter rättade
• få dina uppgifter raderade
• kunna invända mot att uppgifterna används för direkt marknadsföring
• kunna invända mot att uppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
• ha möjlighet att flytta uppgifterna (dataportabilitet)
Vid frågor kring vår integritetspolicy kan ni kontakta oss enligt nedan:

Baby Viking AB, 559260-1651
[email protected]

Scroll to Top