Topp 10 bästa batteridrivna flaskvärmare inför 2021

Här är de topp 10 bärbara flaskvärmarna inför 2021

Innan du ens hunnit bli förälder, tänker du säkert att du har stenkoll på allt. När ditt barn fötts inser du att den lilla krabaten har en egen vilja. Bebisar har preferenser redan från födseln, oavsett om det gäller hur/när de vill ha sin napp, hur de vill bli burna, var de vill sova och hur de föredrar sin mjölk. Du kanske är en förälder som trodde att ditt barn skulle nöja sig med rumstempererad mjölk, tills du matar din bebis och du bemöts av ett hjärtskärande skrik mitt i restaurangbesöket. I den stunden inser du hur fel du hade.
Tack Gode Gud så finns det flaskvärmare för just denna typ av situation!Även bärbara sådana.Som förälder är det otroligt viktigt att se till att din baby är glad och frisk, utan att du tappar vettet. Att ha en bärbar värmare är ett smart och smidigt sätt för föräldrar att ha en bebis som är mätt och belåten, utan att du behöver ge upp din “fart och fläng” livsstil.Är du osäker på skillnaden mellan en flaskvärmare som du kan ha för hemmabruk och en som är bärbar? Låt oss kika på hur de skiljer sig åt.

Flaskvärmare vs. Bärbara flaskvärmare

Nappflaskvärmare har funnits på marknaden ett ganska bra tag. Tack vare dem får föräldrar ett bra alternativ för mindre effektiva sätt att värma nappflaskan på. Som att värma den under kranen, eller i en skål med varmt vatten. (Att värma nappflaskan i en mikrovågsugn är inte speciellt säkert).Den största skillnaden mellan en vanlig flaskvärmare och en bärbar är att en vanlig flaskvärmare ofta kräver ett eluttag för att kunna fungera. Detta är ett bra alternativ om du enbart planerar att använda värmaren hemma. Här nedan har vi en lista på de bästa flaskvärmarna inför 2021.
Men helt ärligt. Bebisar dricker mycket mjölk och kan förbruka flera nappflaskor per dag! Detta innebär alltså att om din bebis vill ha varm mjölk (vilket de flesta vill), då behöver du en bärbar lösning. Därför är en bärbar nappflaskvärmare en toppen lösning!Bärbara flaskvärmare tillverkades för att brukas i hemmet. Vissa kan nyttjas överallt, medans andra behöver laddas i en bil för att kunna fungera. Att som förälder ha tillgång till en bärbar flaskvärmare är användbart, speciellt om du som förälder är på språng, vilket är i princip alla i dagens samhälle.Ännu bättre är om du har tillgång till en bärbar flaskvärmare som är så pass bra att den kan ersätta behovet av att ha en separat elektrisk värmare. En Nackdel som finns med många bärbara flaskvärmare är att de inte alltid är lika pålitliga som de flaskvärmare som kopplas in i ett eluttag. Fram tills nu, tack vare Baby Viking.

Topp 10 bärbara nappflaskvärmare av 2021

Här nedan listar vi 10 av de bästa bärbara nappflaskvärmare som är anpassade efter era behov, vår favorit, Baby Vikings egna flaskvärmare toppar listan! Vi älskar den så mycket att det är vår bästa rekommendation och den bästa flaskvärmaren överlag!Fortsätt läsa för att ta reda på varför den är så grym, samt nio andra bärbara alternativ.

1.   Baby Viking Version X och Pro 

Baby Vikings bärbara flaskvärmare är ända batteridrivna flaskvärmare. Den smala och moderna designen får enkelt plats i skötselväskan, eller t.o.m. en mugghållare. Du behöver alltså inte längre oroa dig över att ha tillgång till en sladd, eller eluttag. Som vi nämnt tidigare, bebisar har en egen stark vilja och därför har vi infört valmöjligheten mellan fyra olika temperaturer som en huvudsaklig funktion. Den värmer både bröstmjölk och ersättning. Föräldrar som matar med ersättning kommer att gilla ersättningsdispenser som medföljer.

Version X

photo 2021 09 20 09 01 05

Så fungerar det:
Baby Vikings unika design skruvas direkt på ditt barns nappflaska (den kan nyttjas av nästan alla större varumärken). Nästföljande steg är så pass enkla att vem som helst kan använda den. Skruva, tryck, skaka. Även om du behöver fördela ersättning, kan du förbereda en nappflaska inom 25 sekunder. Efter att du slagit på den kan du ställa in den på din bebis önskade temperatur 98.6 Grader Fahrenheit (37* C),104 Grader Fahrenheit (40* C), eller 114 Grader Fahrenheit (ca 46*C), på ca 5-15 minuter. Värmeperioden är av säkerhetsskäl, utan värmefickor, samt att bevara alla näringsämnen, t.ex. de som finns i bröstmjölk. När den väl är varm kommer flaskan att hålla värmen i upp till fem timmar, du kan alltså förbereda nappflaskan i förtid. När din bebis blir hungrig, är det bara att ta fram den och mata!

Kan jag använda Baby Viking hemma också? Självklart kan du det! Det som gör att det är ett utmärkt substitut för elektriska värmare man har i hemmet, är att den är pålitlig och värmer mjölken till perfektion varje gång. Dessutom, hur många gånger har det inte hänt att din bebis vill ha en nappflaska mitt i natten, men din flaskvärmare finns i ett annat rum? Baby Vikings flaskvärmare har lösningen på ditt problem!

2. TOMMEE TIPPEE TRAVEL BOTTLE WARMER

Tommee Tippee  travel bottle warmer består av två delar: en termos i råstfritt stål för det varma vattnet, och en plastmugg som används för att värma nappflaskan.  Den här värmaren har ingen extern värmekälla.
Så fungerar den:
Den här flaskvärmaren fungerar genom att du häller kokande vatten i termosen- Sedan behöver du skruva fast locket ordentligt. Plastmuggen kopplas fast ovanpå, sedan kan du bära den med dig överallt. När din bebis vill äta,häller du varmt vatten i locket. Sedan placeras nappflaskan i det varma vattnet för att värmas på. Nappflaskan blir varm på ca fem minuter.

Tommee Tippee Portable Bottle Warmer

3. MUNCHKIN TRAVEL CAR BABY BOTTLE WARMER

 För bilresor är Munchkin’s Car Travel Bottle Warmer ett bra alternativ. Den har ett flexibelt värmeband som dras åt hårt kring din nappflaska för att värma den.

Så fungerar den:

Den här flaskvärmaren kommer utrustad med en biladapter för att nyttja som värmekälla. När den är inkopplad med värme bandet fäst runt nappflaskan, börjar själva uppvärmningen. En digital display på adaptern visar dess temperatur som indikerar när mjölken är klar.Mjölken värms upp jämnt, utan några värmefickor.Enligt konsumenter tar det ca 10-30 minuter att värma på en babys nappflaska, beroende på mjölkens ursprungliga temperatur.

download 1

4. PAPABLIC MINI PORTABLE TRAVEL BABY BOTTLE WARMER

Den liknar Tommee Tippee Travel Bottle Warmer i design. Denna från Papablic är smalare. Den passar bra för någon som söker en mer elegant profil, den är samma
storlek som en vattenflaska och passar därför i en mugghållare. Den är kompatibel med de flesta nappflaskorna, men dessvärre ej med lite större modeller som Tommee Tippee.

Så fungerar den:

Denna flaskvärmare behöver ej någon elektricitet. Det är en termos i rostfritt stål, som även är fri från BPA, den är vacuum isolerad för att hålla vattnet skållhett hela dagen. För att värma på bebisens nappflaska, häll vattnet in i den värmande koppen och sänk ner nappflaskan. Detta gör du enkelt genom att trycka på “lock” (lås) knappen på toppen för att kunna hälla ut vattnet, utan att ta loss locket.

Papablic Portable Bottle Warmer

5. KIINDE KOZII VOYAGER TRAVEL BOTTLE WARMER

Detta värmande system kräver varken batterier eller elektricitet. Med hjälp av dess trippel-vägg isolering, hålls vattnet varmt hela dagen så att du enkelt kan värma din nappflaska när du vill. Den liknar Tommee Tippee flaskvärmare, men den är smalare nertill så att den enkelt passar i en mugghållare.

Så fungerar den:

Detta är ännu en  värmare för resor där det varma vattnet hälls i en behållare av rostfritt stål som hålls tätt tills du behöver den. Till skillnad från Tommee Tippee och Papablic, består den av tre delar. Det finns två värmande koppar istället för en. Du kan alltså värma till exempel mat och en nappflaska, eller två nappflaskor samtidigt om du har tvillingar. Enligt konsumenterna är uppvärmningstiden mycket snabb.

Kiinde Kozii Portable Bottle Warmer

6. PRINCE LIONHEART ON-THE-GO BOTTLE WARMER

Denna värmare, som består av ett inre fack av PVC, med ett överdrag i bomull med dragkedja, håller vattenflaskan isolerad, är en omedelbar värmekälla som du kan ta med dig överallt för att värma din nappflaska.

Så fungerar den:

Det inre facket är “aktiverat” genom att placeras i kokande vatten. När den först kommer i kontakt med vattnet,kommer lösningen att vara vit. När lösningen blir genomskinlig, är den redo att placeras i den medföljande väskan med bebisens flaska för att värmas. Det tar ca 10-15 minuter att värma mjölken. Du kommer behöva återaktivera den varje gång du vill värma en nappflaska.

84632328cff2d8928f8f04e77c0f7bf5

7. PRIMO PASSI USB PORTABLE SMART BOTTLE WARMER

Primo Passi är den enda flaskvärmaren på denna lista som fungerar med hjälp av USB. Den har en tygväska design med fyra lager av skydd och är både smuts- och vatten tät. Den har en digital LCD skärm på utsidan av väskan så att du enkelt kan avläsa temperaturen.

Så fungerar den:
När den är inkopplad i en Power bank, eller dator, kommer nappflaskan att bibehålla temperaturen. När den är påslagen visar LCD skärmen temperatur kontroll. Den kan ställas in på 100 Grader Fahrenheit (ca 38*C), eller 113 Grader Fahrenheit (45*C).(Rekommendationer för att värma bröstmjölk ligger på 38*C för att behålla alla näringsämnen.)

Primo Passi Portable Bottle Warmer

8. CHERUB BABY WARMER – CLICK ‘N GOBOTTLE WARMER 

Cherub Baby värmare kräver inget eluttag, eller batteri. Istället använder den sig av ett “klick” aktiverad värmesystem. Bebisens nappflaska passar inuti den återanvändbara gel sleeven för att värma, den kommer även med ett resefack.

Så fungerar den:

För att aktivera gel sleeven,klickar du på metall disken. Det skapar en reaktion som värmer gelen innuti.Konsumenten virar den sedan runt nappflaskan för att värma mjölken. Den kan återanvändas om och om igen, men kommer att behöva laddas mellan varje användning. Det gör du genom att koka den i vatten i 10 minuter.

Cherub Portable Bottle Warmer