Topp 10 bästa nappflaskan till nyfödd 2020.

3 01

De tio bästa nappflaskan till nyfödd 2020.

Den här gången vi skriver inte om flaskvärmare.Det förundrar mig hur många alternativa val av olika produkter det finns för våra bebisar. Men jag är faktiskt inte förvånad överhuvudtaget. När du väl har en bebis inser du rätt snabbt hur unika och olika varje personlighet är. Även om en barnflaska anses vara standard, har bebisar sina egna behov och är tro det eller ej rätt petiga. Vi har tagit fram 10 barnflaskor att köpa i 2020, vi har sorterat dem under 5 kategorier.

Bästa barnflaskan för:

Ammade barn
Reducerar kolik
Lågt underhåll och enkel rengöring
Miljön
Budgetvänlig
Dessa kategorier presenterade ovan kommer att hjälpa dig att avgöra vilken flaska som är bäst för ditt barn individuella behov. Här är de 10 bästa flaskorna att köpa 2020, rekommenderat av Baby Viking.

Bästa barnflaskan för ammade barn

När du hör ordet amma tänker du säkert var finns behovet av en flaska?

Om du har ammat tidigare och gjort det under en längre period vet du att bröstpump är en vanlig del i processen. För att ens kunna möjliggöra ett deltidsarbete där du är borta från ditt barn eller har en natt med en betydande annan, lär du vara i behov av att låna ut en flaska med bröstmjölk till den som passar barnet. En av de svåraste sakerna är övergången från mjölk från bröstet till en flaska, vilket kan resulterat i vad man bäst kan kalla ”bröstförvirring”.I slutändan lär ammande mammor vilja leta efter en flaska om efterliknar naturlig amning för att öka möjligheten att ditt barn tar flaskan!

Comotomo barnflaska

Denna flaska har fått namnet ”den ammande flaskan”. Som ammande mamma letar du efter en flaska som ditt barn vill ta till sig. Denna silikonbaserade produkt som är anpassad för en bred mun och en napp som är naturligt formad i likhet med en riktig bröstvårta bidrar till chansen att övergången från bröst till flaska kommer att lyckas utan större besvär.

0886074000128

Nanobebe barnflaska

Nanobebe flaskan är inte bara formgiven till att imitera ett riktigt bröst, utan den är också specialanpassad att förvara näringen i bröstmjölken. Med hänvisning till produktens unika form , kyls flaskan snabbt i kylskåpet vilket minimerar förekomsten av bakterier. Flaskan värmer också 2-3 gånger snabbat än vanliga flaskor.

En annan häftig egenskap är att flaskan kan staplas på varandra i kylskåpet. Lägg till en Nanobebe adapter och du får möjligheten att pumpa direkt till din Nanobebe flaska.

GUEST ae9eb3cb 674a 4b02 a18e 9ae0f2217f22 1

Bästa kolik reducerande barnflaska

Kolik definieras när ett barn gråter ostoppbart i upp till tre timmar per dag, tre dagar i veckan, i mer än tre veckor. Enligt hemsidan parents.com, är det mer än 25% av bebisar som utvecklar kolik under sitt nyfödda stadie. Att se ditt barn i detta stadie kan vara hjärtekrossande. Du vet att dem är obekväma men också att de behöver äta. Det kan kännas hopplöst i rollen som förälder. Tursamt nog finns denna anti-kolik flaskan vill hjälpa ditt barn att återgå till en glad, bekväm och mätt barn.

Dr. Browns ”Natural flow” barn flaska

31yaEp8MHBL. SY355

Dr. Browns flaska är utrustade med en patenterad vacuum fri, internt ventilationssystem som är specifikt designad att reducera kolik, uppstötningar och gaser. Denna produkt säkerställer att barnet får i sig mjölk istället för att svälja luft. När det används tillsammans med den kontrollera silikonbröstvårtan kan barn matas i en bekväm takt, så att inte barnet tar in för mycket åt gången.

Tomme Tippee avancerade anti-kolik flaska

Denna flaska var designad med kolikartade barn i åtanke. Med en unik anti-kolik ventilationssystem implementerad som  håller luften från mjölken säkerställer produkten att ditt barn  inte dricker extra luft. Den är utrustad med en anti-kolik bröstvårta med flexibel och naturlig stretch vilket skapa förutsättningar för barnet att få ett bra grepp. En annan smart funktion vad gäller designen av flaskan är att flaskan innehar värmesensorer som lyser rosa om barnets mjölk blir för varm. (Vi rekommenderar att du använder Baby Vikings portabla flaskvärmare för att säkerställa att barnets mjölk inte blir för varm till att börja med).

71tViN0AMjL. SY355

Bästa flaskor med lågt underhåll

Att vara mamma är emellanåt ett hårt arbete. Ibland tar de mest simpla ärenden evigheter att utföra. Disk är en sådan sak som tar tid, men med rätt produkt kan vi skära ner på tiden och få mer tid över för annat. Följande produkter kommer att hjälpa dig med just detta.

Baby Brezza Natural Baby Bottle

Baby Brezza barnflaska är oerhört lätt att diska. När andra barnflaskor har 3-5 komponenter att hålla reda på har Baby Brezza endast 2! Inte bara det, men det har också en bredare design vilket innebär att du inte behöver en borste för att kunna rengöra den. Det verkar kanske inte så betydelsefullt, men när du matar ditt barn 8 – 12 gånger per dag, kommer tiden för disken verkligen vara uppskattat. Enligt webbplatsen kommer detta att spara mammor upp till 10 timmar per år för rengöring och montering!

71yimsNtzvL. SY450

Avent Natural Baby Bottle

Om du letar efter en antikolikflaska som inte har alla de extra små delarna inuti att hålla reda på, är Avent Natural Baby Bottle ett utmärkt val. Istället för ett internt avluftningssystem för att hjälpa till med matsmältningen använder den en antikolikventil som är inbyggd i bröstvårtan på flaskan för att lufta luft in i flaskan och bort från ditt barns mage. Ett fåtal komponenter gör det enkelt att rengöra och montera. En mamma lämnade en recension på webbplatsen där hon sa: ”Jag älskar denna produkt! Den hade inte en massa onödiga komponenter som andra flaskor, vilket är ett stort plus! ” Medan vi befinner oss debatten om att göra ditt liv som mamma enklare … är det dags att prova Baby Vikings bärbara batteridrivna flaskvärmare. Den kommer på ett säkert sätt värma upp barnets mjölk när du är på språng, bevarar bröstmjölkens näringsämnen och spara dig mycket huvudvärk när du försöker ta reda på hur du värmer ditt barns mjölk medan du är ute och lever.

philips avent natural range 260ml 9oz x 1 feeding bottle

Bästa miljövänliga flaskan

Även om ditt barn nödvändigtvis inte bryr sig om miljön,  gör vi vuxna det. Många mammor letar efter en långvarig flaska som håller måttet. Följande två babyflaskor kommer att se nya ut även på längre sikt. Du kommer att må bra när du återanvänder dem samtidigt som du minskar ditt kolfotavtryck. När du är klar med den kan du förslagsvis skicka produkten till en vän eller en syster att använda till sina barn.

Lifefactory Baby Bottle

Vanliga glasflaskor hör till historien. De ser fina ut från start  men blir snabbt repade vid användning. Detta leder ofta till att mammor slänger ut dem och ersätter dem med nya för nästa bebis. Lifefactory säkerställer att dessa vackert utformade glasflaskor i glas är byggda för att hålla med hjälp av särskild teknologi. De har till och med en färgglad silikonhylsa som du väljer för att hjälpa ditt barn greppa flaskan såväl som att hålla flaskan kvar utan risk för att tappas.

110093 4oz Baby Bottle Mint large

Pura Stainless Steel Baby Bottle

Om du föredrar något lättare i vikt än en glasflaska rekommenderar vi Pura som är en annan miljövänlig babyflaska. Med flaskpartiet i rostfritt stål i kombination med en silikonnippel och hylsa är Pura en av de enda flaskorna som är 100% plastfria. De är tillverkade med 100% säkra ingredienser både för ditt barn och för en hållbar framtid. De har till och med en isolerande funktion som håller ditt barns mjölk den temperatur de föredrar.

images

Mest budgetvänliga barnflaskan.

Att ta hand om ett barn är inte billigt. Men du vill fortfarande ha det bästa för ditt barn utan att behöva spendera en hel förmögenhet. Att titta bortom valet ”designer” kommer att hjälpa dig att hålla kostnaden för din barnflaska nere. Om ditt barn inte har kolikartade symptom eller petig är dessa helt utmärkta val. Det är också smart att köpa ditt barns flaskor i förpackningar om 3 eller 6. Det minskar kostnaderna. Här är två fantastiska flaskalternativ för mammor som vill ha extra värde!

Medela bröstmjölks flaska

Om du är (eller planerar att vara) mamma som ammar, kommer du troligen att pumpa med en Medela-bröstpump. Detta innebär att du kanske redan har en uppsättning Medela bröstmjölkflaskor. Om du redan har dessa finns det verkligen ingen anledning att gå ut och köpa olika flaskor. Dessa Medela-produkter är robusta och kan också fördubblas som bröstmjölk lagring. Även om du inte är en ammande mamma eller inte använder en Medela-pump kan ett paket med dessa Medela-flaskor vara ett utmärkt val utifrån ett ekonomiskt perspektiv.

calma bottle 250ml

Evenflo Classic Glass Bottles

Inte bara säljs detta paket med dessa flaskor till ett utmärkt pris, utan de är också tillverkade av hållbart glas. Detta innebär att dessa kommer att fortsätta att se orörda och hålla i längden för alla syskon i framtiden. Att kunna återanvända flaskor är inte bara ett bra alternativ för miljön utan också kostnadseffektivt. En annan trevlig funktion för dessa glasflaskor är de gjutna mätningarna på sidorna som aldrig kommer förtvina, utan kvarstå. Och när du är klar med flaskorna? Flaskorna är återvinningsbara.

1014311 Classic Glass Bottles 4oz 3pk 1

Den perfekta babyflaskan 2020

Vi har nu presenterat dig våra två bästa flaskor i varje kategori och vi kan med säkerhets säga att dessa alternativ är de bästa på marknaden för ditt barn. Eftersom så mycket av ditt barns unga liv kretsar kring att äta, önskar du säkerligen att ditt barn ska ha en lycklig och bra uppväxt. Det är viktigt att inse att babyflaskor egentligen inte har en storlek som passar alla, och om du upptäcker att en inte fungerar för din lilla är det okej att byta och köpa något annat! Det är mycket bättre att ta reda på vad som fungerar i tidigt stadie så att du kan skapa den bäst möjliga upplevelse för både dig och ditt barn.

Scroll to Top